Placinta cu branza si marar

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2011 | 9739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • ulei
  • 250 g branza sarata
  • 1 legatura marar
  • 450 ml sana
  • 5 oua
  • sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Umplutura:

Branza se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu mararul tocat, apoi se toarna 200 ml sana obtinand o crema de branza. Ouale se bat cu un praf de sare si se adauga restul de sana(250 ml) si se omogenizeaza. In amestecul de oua se adauga crema de branza si se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare,piper si chili.

Foile de placinta se impart in doua. Fiecare foaie se unge cu ulei si se aseaza intr-o tava,se aseaza una peste alta,jumatate din foi,apoi umplutura si restul de foi unse cu ulei. Ultima foaie se unge de asemeanea si se baga placinta pentru 45-55 minute,la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se lasa sa se raceasca,apoi se proportioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy